Europaresan

Packa inför vandring i Europa

Om du bokat en resa någonstans i Europa för att vandra så gäller det att du packar med dig det som du behöver och inte något onödigt. För vandringen så kan det finnas anledning att packa med två par olika kängor om du inte på förväg vet vilken terräng som det kommer att vandras i.

Vandring i Europa

Det kan också vara skönt med ombyte för dina fötter och att kängorna får vila och kanske torka upp om de råkat blivit våta. Packa med de träningskläder som passar för ett par dagars vandring. Det går att kolla upp i förväg vilken prognos det är på vädret. Men ta alltid det säkra före det osäkra och packa med regnkläder om det skulle visa sig bli väder omslag.

Om det visar sig att dina kängor och annan utrustning börjar sjunga på sista versen så kan du alltid gå in på nätet och beställa något nytt. Länna Sport är en pålitligt butik med bra leveranstider som du kan beställa hos. Packa alltid så du inte behöver bära mer än du orkar. Tänk på att eventuell mat som ska köpas på plats också ska bäras. Vatten är tungt så du får tänka dig för när du ska packa för att få en lagom vikt på din ryggsäck.