Europaresan

Packa inför resan

Se till att planera vad som ni behöver inför er resa. När ni ska packa inför resan så ska allt vara klart och ni har full koll på vad som ska med i resväskan eller väskorna. Ni vet ju hur många dagar som ni kommer att vara bort och hur pass mycket kläder som kommer att behövas under de dagarna. Se till att inte packa med mer än vad som behövs.

Ska ni dessutom flyga så är det viktigt att hålla er till den viktgräns som finns för flygbagage. Detta kan ni kolla upp för respektive flygbolag som ni använder er av vad som gäller. Blir det för lugnt så kommer ni att få betala extra för den övervikt som blir. Köp hem en väskvåg så ni har koll på hur mycket ert bagage väger. Se till så att ni packar smart så ni får med er det som behövs och att er väska inte blir för tung, det är det viktigaste.

Tekniska prylar kan med fördel läggas i ert handbagage så ni har lätt att komma åt laddare till telefonen. Ni kan även införskaffa en portabel laddare som kan laddas upp innan ni far och få med ett par laddningar för telefonen och annan teknisk utrustning under er resa. Se också till att ni lägger toalettartiklar, mediciner, pass och biljetter i ert handbagage om ert vanliga bagage mot förmodan skulle försvinna under resan. Mediciner, pass och biljetter är det allra viktigaste då det andra går att köpa lite varstans på er resa.