Europaresan

Friluftssemester i Europa

Alla som gillar att ägna sig åt friluftsliv här hemma i Sverige borde även ta och testa på detta i andra länder. Är tipsar vi om olika friluftssemestrar man kan spendera i Europa.

Vandring

Ett av de mest populära sätten att spendera en härlig tid utomhus är så klart att ägna sig åt vandring. Och det finns mängder av bra alternativ för detta i Europa. Utbudet gör att man lätt kan hitta något som passar ens erfarenhet med vandring och till vilken grad man gillar att ha utmaningar man gillar att tackla under vandringen.

Skidåkning

Har man redan provat alla orter som erbjuder skidåkning i Sverige kan det vara dags att ta sig utomlands för att uppleva nya berg. Några av de mest besökta skidåkningsdestinationerna i Europa befinner sig i Alperna och oavsett hur lång semester man vill ta kommer det finnas många andra backar att prova på kommande år också.

Klättring

Föredrar man istället att ta sig upp för bergen istället för att åka skidor nedför har Europa många fantastiska utmaningar, även för dem som nyligen kommit igång med detta och bara vill utvecklas.Kom bara ihåg att inte ta an en allt för stor utmaning på en gång och vet dina egna styrkor och svagheter.